NL
Ervaren douanedeclarant bij Sillevis in Spijkenisse (32-40uur)

Ben jij een gecertificeerde declarant? Heb je ervaring met AEO-procedures? Werk je graag in een klein, informeel en hecht team bij een gerenommeerd bedrijf? Dan ben jij wellicht de flexibele, ervaren declarant waar wij naar op zoek zijn!

Jouw rol als declarant
Het huidige team bestaat uit 3 gecertificeerde declaranten. We zoeken specifiek naar uitbreiding op het gebied van AEO-procedures. Hierin ga jij de kar trekken.
Overige taken:

Dit neem je mee

Wij bieden
Een functie voor minimaal 32 uur bij een familiair bedrijf met historie: Sillevis is opgericht in 1782! Je komt terecht in een team met 3 collega declaranten, 4 expediteurs en nog een aantal ondersteunende collega’s (magazijn, financiën, etc).
Het salaris voor deze functie ligt tussen €2500 en €3500 (per 4 wkn) en wij volgen de cao goederenvervoer.

Dit zijn wij
Sillevis BV is een onafhankelijk internationaal expeditiebedrijf, opgericht in 1782 in Dordrecht, met een wereldwijde dekking van betrouwbare partners. Hierdoor zijn we in staat de totale vervoersstroom (zeevracht, luchtvracht, wegtransport + alle documentatie) te beheersen, van oorsprong tot eindbestemming inclusief onze “in huis” douane afhandeling.

Ons streven is iedere relatie individueel en persoonlijk te behandelen , terwijl wij tegelijkertijd de voordelen bieden van een multinational.

Betrokkenheid, flexibiliteit , betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn onze speerpunten waarop wij een goede en langdurige relatie met u willen aangaan.

Solliciteren
Spreekt deze functie jou aan? Reageer dan via de sollicitatiebutton!
Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze iRecruiter Irma van der Made op nummer 06-2739 0051.Acquisitie stellen wij niet op prijs.

aeo
Sinds 1782
Beurtvaart
Juli 2014
2eenheid
Mei 2016
Team Sillevis 2e op SSC toernooi

Sitemap

Home
Wie zijn wij

Diensten
 Zeevracht FCL | LCL
 Luchtvracht
 USA motorvoertuigen import
 Douane
 Verzekeringen

Contact
Routebeschrijving
Disclaimer
Vacature: Douanedeclarant

Locatie

Direct contact

  Sillevis b.v.
Malledijk 3 20
3208 LA Spijkenisse
  +31(0)180 646 860
  info@sillevis.nl