Wie zijn wij

Over ons

Expediteurs sinds 1782

Sillevis BV is een onafhankelijk expeditiebedrijf , opgericht in 1782 in Dordrecht. Oorspronkelijk gestart als beurtvaarder tussen Dordrecht & Den Haag, heden een internationaal expediteur met een wereldwijde dekking van betrouwbare partners. 

Hierdoor zijn we in staat uw totale vervoersstroom te beheersen , van oorsprong tot eindbestemming inclusief onze “in huis” douane afhandeling.

 

Van A tot Z

Indien u goederen gaat importeren cq exporteren kunnen wij dit voor u regelen , van A tot Z. Dit in samenwerking met onze wereldwijde partners.

Ons streven

Ons streven is iedere relatie individueel en persoonlijk af te behandelen , terwijl wij tegelijkertijd de voordelen bieden van een multinational.

Betrokkenheid, flexibiliteit , betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn onze speerpunten waarop wij een goede en langdurige relatie met u willen aangaan.

Wij bieden u een full service aan voor zeevracht, luchtvracht , wegtransport, warehousing alsmede de bijbehorende documentatie. 

Uiteraard zijn wij 24 uur per dag , 7 dagen per week bereikbaar.

Neem contact op

7,500 m2

Warehouse voor gevaarlijke stoffen

+50,000

Zendingen

24/7

Bereikbaar

“Thinking in solutions is what we stand for.”

~ Sillevis BV

Gedurende de afgelopen 18 jaar hebben wij Sillevis omgevormd tot douane-agent en logistiek partner met 40 medewerkers, met veel ervaring in zee, weg, spoor en luchtvracht en een wereldwijde dekking van betrouwbare partners en met een douane loods in Spijkenisse uitgerust voor de op- en overslag van gevaarlijke stoffen.

– Marcel Kleinendorst , CEO